dimarts, 28 de desembre del 2010


Com tots els anys, l'Aljub felicita els Nadals de la manera més tradicional. Eixint als carrers de Bocairent cada 24 de desembre, interpretant les tradicionals nadaletes i demanant l'asguinaldo.

A les 5 de la vesprada es reunien membres del grup i alumnes de l'escola al local d'assaig, cuasi cuaranta músics posaven a prova a Jordi, el nostre director.
Una vegada vam afinar, es dirigíem cap al nou local dels Jubilats i Pensionistes de Sant Blai, ja que la Residencia Sagrat Cor de Jesús encara està en obres. Acompanyats per les autoritats visitàvem els jubilats i les mongetes del monestir, per acabar la volta a la Plaça de l'Ajuntament.

Després, per fer boca, vam pegar una volteta pel poble. Fent una paradeta a Radio Bocairent, pujant per Batalla de Lepanto i baixant per la plaça de bous.
A casa de Llorenç ens esperava la taula parada en dolços i saladets, al igual que a casa de Xavi on amés vam poder provar el vi de l'Alboret.

Destacar el bon ambient que es viure, la germanor i l'humor tant del grup com dels alumnes, que demostra el bon moment que travessa el grup.

També volem agrair a Oscar Monerris i Mariano Ferre, per totes les fotos i vídeos que van fer durant tot l'acte. I esperem, prompte veure a Mariano al grup. Aixi mateix, si algú te més fotos les pot enviar a aljubbocairent@gmail.com.

PD: En tindre totes les fotos del sopar de Nadal també les pujarem


2 comentaris:

evetta ha dit...

Xè quin vídeo més bo!!!
enhorabona a tots els que estàvem allí!!!

Anònim ha dit...

jajaja que bo alicates!!!!