divendres, 11 de març del 2011

Dinar i desfile Penya del Drac

Ja feia més de quatre anys que no li fèiem la festa al Dac. Molts de vosaltres vos preguntareu que és aixo de la festa del Drac. Aquesta festa va nàixer fa més de 10 anys a Banyeres, quant una colla d'amics van decidir que si la gent venerava a Sant Jordi, ells, haurien de fer-li la festa al seu rival, el Dac, es així com va nàixer LA PENYA DEL DRAC.

Van decidir que un cap de setmana farien la festa i un d'ells Joan Martinez es va comprometre a posar la música, es per això que aquesta penya es fa acompanyar per l'aljub. Aixi que cada any elegeixen capità i fan la seua festa.

Aquest any, el 26 de febrer es vam tornar a ajuntar. Cap a les dos del mig dia vam pujar a la plaça de l'ajuntament, allí, millor dit, al bar, ens esperaven els festers. Un passacarrer fins a casa el capità on ens esperava una picadeta. Després vam anar al tradicional dinar a la Piràmide. Cap a les 7 de la vesprada, a ritme de marxa cristiana, començava l'entrà per el carrer La Creu, fins que vam arribar al Wanabia, allí vam agafar forces per al que quedava y vam fer, a ritme de la muixerang,a el canvi de bandes. Acte seguit, a ritme de Xavier el Coixo vam pujar fins la plaça. Eren les 9 de la nit, Peró encara teníem ganes de més, i al bar van continuar tocant.

En fi, tos ho vam passar d'allò més bé. Esprem l'any que ve repetir, !Visca la penya del drac!