dilluns, 16 d’agost del 2010

Crónica d'una eixida en bici


El dissabte 14 d'agost a les 09:00 començava un dia diferent. Es celebrava la primera eixida en bici del grup. A l'hora acordada començaven a aparèixer els primers membres amb les seues bicis. Alguns anaven ben equipats, altres van aver de llevar-li la pols a la bici, Peró a ningú li faltaven ganes i il·lusió. I després d'esperar als que se'ls van apegar els llençols i passades les 09:30, una quinzena de ciclistes, membres del grup, alumnes de l'escola i acompanyants, eixem direcció al Salse.

Després de més d'una hora de ruta, de recórrer vora 18 kilòmetres, de fer unes paradetes i fer-se les oportunes fotos per immortalitzar el moment, el grup arribava al Salse. I allí ens esperava una sorpresa, la caseta de Ximo estava més llunt del que molts es pensàvem. Es vam enfilar per un camí pràcticament impracticable, però a la fi arribàvem al lloc.

Allí ens esperaven unes cerveses ben fresques que havien dut els que van anar amb cotxe, i sense pedre temps es vam ficar a la piscina. Aprofitant el moment, vam jugar un partidet de waterpolo, on els percussionistes van obtindre la victòria front els dolçainers per un contundent 5-2.

Després de refrescar-se vam fer un poc de temps mentre duien la paella. Vam traure els instruments i a ritme de marxa mora, marxa cristiana i pas doble van tocar les dos del migdia. La paella estava a punt i els 22 comensals famolencs. Després de l'excel·lent paella, el meló i la tarta, era temps per la xaranga.

Vora les 18:00 tornàvem a agafar la bici. Ens va sorprendre la quantitat de corredors i ciclistes que es vam trobar. Hora i mitja mes tard, després de recórrer quasi 40 kilòmetres i passar-ho d'allò més be, posàvem fi a l'aventura. Tots vam coincidir en el mateix: l'any que ve hi ha que repetir-ho.

Àlbum de fotos: http://picasaweb.google.com/aljubbocairent

PD: Si en teniu més fotos podeu enviar-les a aljubbocairent@gmail.com

1 comentari:

Ximo A. ha dit...

Molt bona cronica!! lo del camí impracticable no vos ho vaig dir perque sino no haguerem sigut 15 ciclistes, jaja. Jo tinc més fotos, les deixaré a l'ordinador de l'aljub per a que se les fique en un pen el que les vullga. Tenim que començar a planejar ja la de l'any que ve!!