dimarts, 22 de setembre del 2009

Més de 1.000 persones a l'aplec

(Foto de Mariano Ferre)

Aquest dissapte a Bocairent, es celebrava l’11é Aplec de la Federació Valenciana de Doçainers i Tabaleters. Aquest aplec, que hem organitzat des de l’Aljub amb motiu del 15é aniversari, va omplir Bocairent tot el dia d’activitats relacionades amb el tabal i la dolçaina. Tot i que els actes començaren el divendres amb la inaguració de l'exposició.

Va ser un dia fantàstic. Bon espectacle. Bon ambient. Dolçaina i tabal per tot el poble! Amb més 1.000 persones vingudes de tot arreu, 42 colles participants als actes, i centenars de bocairentins, abarrotaven l'acte central de l'aplec a la plaça de bous, que com va dir el president de la FVDT mai l'aviem tinguda tan plena de músics.

El final de festa amb quasi tots els dolçainers i tabaleters que estàn en actiu al nostre país i amb la plaça de bous encesa en flames pels dimonis de darrere la Vila, tocant la cercavila de Bocairent, posavem fi al magnífic concert que va oferir l'Aljub.
Després tots junts vam anar a sopar i ballar una mica amb el grup Tres fan ball.

L'aljub a participat en quasi tots els aplecs que s'han celebrat fins a la data i com va dir el president de la FVDT, Bocairent es el poble més xicotet on han fet l'aplec i el que més gent ha vingut i participat. Havent estat tot un éxit, tant participatiu com organitzatiu. Aixi mateixa volem des d'aquest blog donar-li les gràcies a Xavier Pascual, per tot el esforç que ha fet per que l'aplec siga possible.

Amics, esperem veure-vos prompte!

Més fotos de l'aplec al blog de Mariano. Aci teniu l'enllaç:
FOTOS APLEC




1 comentari:

Joan ha dit...

hola! sóc un dolçainer del Regall d'Ontinyent, pero pareix que no haguérem anat a l'aplec perque no eixim en cap foto...