dimecres, 22 d’octubre del 2008

CONCERT 25 D'OCTUBRE


El proper dissabte, 25 d'octubre i al Teatre Avenida, el Grup de Xirimiters i Tabaleters l'Aljub de Bocairent, oferirà a les 20:30 hs. el Concert de Tots Sants. En aquest concert contarem amb la col·laboració del nostres companys del Reclot de Beneixama, ademés d'una exel·lent pianista (Loreto) i un gran baixista (Alberto). Ací teniu el programa del concert:
1ª-Part

Alicanya (Fanfàrria)
Jose Rafael Pascual Vilaplana

Anem (Fantasia)
Vicent Ferragut

Allarga el Pas (Pasdoble)-Antoni Lloret
(1er Premi al 1er Concurs de Composició “Música al Castell” de Dènia)

L’Antanyàs Menjafigues-Arranj. Vicent Sanz i Pérez
Basada en La Queta d’Algemesi (Musica Medieval)

Piratas del Caribe (BSO Pel.lícula)
Klaus Badelt (Arranj. Antonio de la Asunción)


2ª-Part

Biella Nuei (Polca)-Blas Coscollar
Adapt. Antoni Lloret

Bésame Mucho –Consuelo Velázquez

La Rumba de Camilo (Popular del dolçainer Camilo Ronzano)
Arranjament i variacions d’Antonio de la Asunción

Nino (Temes de Nino Bravo)-Arranj. Rafael Faus

La Muixeranga d’Algemesí
Tradicional d'Algemesí


Director: Jordi Sempere Azorín



PD: Vos esperem al Teatre Avenida, el dissabte a les 20:30

4 comentaris:

Anònim ha dit...

he vist aquestà vesprada el concert per la tele i tinc que felicitar-vos. No escoltava ningún concert de l'aljub desde fea un grapat d'anys i he vist molts canvis, a millor i a pitjor. Però be el que mes m'ha agradat es poder comprovar el bon estat de salut que disfruten aquest instruments tradicionals al nostre poble. Enhorabona!
El que no m'ha agradat gens ha sigut la presentació de la muixeranga, el presentador s'ha esmerat molt en que quedara clar que la muixeranga es una simple obra d'Algemesí, que depen de qui li han donat una significat polític, fins ací tot be, lo que m'ha impactat ha sigut el ùs de la denominacio Comunitat Valenciana, espere que estigam tots d'acord que es una denominació clarament polititzada. Avore si s'entenem, el presentador es pren la molestia d'explicar que la interpretació de la peça no te ninguna classe de contingut polític, pero ens clava la Comunitat Valencia. No m'agradat.

fins ara!

Anònim ha dit...

Tot i l'oratge va haver una bona assistencia de públic, i el que no va poder anar ara te la possibilitat de veure'l per la TV.
Jo crec que va quedar molt bé!

Aljub ha dit...

Prompte posarem els vídeos, fotos i demés coses del concert.

Xavier Pascual i Soler ha dit...

Resposta a Berg, de part del presentador;

L'única denominació oficial que reconeix el nostre estatut d'autonomia, aprovat per la majoria de les corts (és a dir, per la majoria del poble valencià) és COMUNITAT VALENCIANA. Respecte aquells que parlen de País Valencià o els que diuen Regne de València, però tin en compte que la denominació que val a tots els nivells és la de Comunitat Valenciana. No crec que amb això fera política. Simplement vaig explicar en poques paraules la importància d'esta peça tradicional valenciana. Tot i que no compartisc la teua visió, gràcies pel teu comentari.