El director


Jordi Sempere Azorín naix a Alcoi el 1984. Inicia els seus estudis de percussió a Alcoi passant per diverses escoles de musica. Inicia els seus estudis oficials de Percussió en el Conservatori Professional “Guitarrista Jose Tomás” d’Alacant baix el tutelatge del professor de percussió Juan Ponsoda. 


Actualment cursa els estudis superiors de Percussió en el Conservatori Superior d’Alacant Oscar Esplá amb els professors Joan Soriano i Jesus Salvador “Chapi”. Ha treballat harmonia i analisis amb Ramon Garcia i Angel Lluis Ferrando i ha estudiat direcció amb el Mestre Jose Rafael Pascual Vilaplana. Ha assistit a cursets de percussió internacional amb professors com Gordon Stout, Manel Ramadà, Gratti Murcia, Miquel Bernat, Ruud Wiener,  Katzarina Miczka, Amy Lynn Barber,William Moersch, Markus Leoson (Suecia), Ivana Bilic (Croacia) Nancy Zeltsman, Peter Sadlo (Alemania) etc…. 


Ha col·laborat amb nombroses entitats musicals en Alcoi com la Orquestra de Plectre Harmònica Alcoiana, la Jove Orquestra Alcoiana, la Orquestra Simfònica Alcoiana, Bandes com l’Unió Musical d’Alcoi, Unió Musical Contestana, L’Avanç de Campello, etc... Colles de dolçaines com la Xafigà de Muro, la Colla d’Ontinyent, Mal Passet de Cocentaina, L’Arraix de Campello i també a participat en espectacles amb Xarxa Teatre. 


Imparteix classes de percussió desde els 16 anys en diverses entitats musicals, actualment imparteix classe de percussió en la Escola de Musica Tradicional « La Xafiga », en la Colla de Dolçaines « La Degollà » d’Alcoi i els Arreplegats de Xixona,en l’Agrupació Santa Cecilia de Castalla entre altres escoles…. 


En el camp de direcció actualment dirigeix algunes Colles de Dolçaina i Percussió com La Colla d’Ontinyent, el Sogall de Castalla, La Degollà d’Alcoi i l’Aljub de Bocairent, ha col.laborat com a director en la Orquestra de Plectre i Pua Alcoiana i la Banda Juvenil de l’Agrupació Musical Santa Cecilia de Castalla.