dimecres, 27 de juliol del 2011

L'Aljub participarà al XII Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional


Aquest any se celebra el XII Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional. Amb l'arribada del mes d'agost el País Valencià es converteix a la Capital mundial de la Música, Dansa i Cançons Tradicionals de diferents països i continents.

Els mesos d'estiu en mostres pobles i comarques, conviden a sortir al carrer, conviden a compartir amb amics i veïns, aquest temps de tan merescut de descans i sobretot conviden a compartir un espai de temps carregat de festes que omplen els nostres carrers i places, de música, dansa i cançons tradicionals.

Des d'aquest blog volem convidar-vos a tots a la tradicional Gala, que tindrà lloc el dia 25 d'agost a les 22:30h. a la plaça de la Mare de Déu de València, en la qual intervindran els bellets dels països Armènia, Argentina, Bielorússia i Colòmbia. El concert el tancarà el Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub de Bocairent juntament amb un grup de metalls de l’Associació Unió Musical Bocairent sota la direcció del director titular de l'Aljub, D.Jordi Sempere Azorín.